La Associació

La Associación Vecïal de Favara va nàixer com a resposta a la necessitat de fer sentir la veu d'un Barri, el Barri de Favara de València.

El nostre Barri, es un Barri viu, ple de il.lusió i de ganes de prosperar. La nostra misió com a Associació veïnal es estar per TOTS els veïns i veïnes, recolzar, acompnyar, facilitar el dia a dia de tos i totes. I el que més importa, escotar al veïnat, pero escoltar de veritat, no només sentir, i fer-los particips de aquesta la seua casa. l

Desde ací volen transmetre als vïns de sempres, als nous, a la gent que ens seguix d'altres barris o ciutats, Compteu amb nosaltres! Es un orgull i satisfacció servir de una forma desintereasada als nostres veïns, al nostre Barri, poder dur endavant els seus requeriments i inquietuts, el nostre Barri  de Favara es mereix el millor, i una de les nostres tasques principals consisteis precisametne en reivindicar totes els millores posibles per a ell.

Animem desde ací a tots i totes a que participen del aparatat habilitat en la web compta'm per a fer-mos coneixedors de les seues opinions i poguem millorar si cal, cada dia més. 

La Associació fa una tasca important i indispensable, degut a que és la nostra representació com a veïns i veïnes del Barri de Favara davant les adminsitracions, a ella podeu acudir amb cualsevol dubte sobre el Barri o simplement a demanar informació que necessiteu, nos ens limitem a enviar misives o demandes al ajuntament, el nostre pojecte es fer partícip a tot el Barri, que se sentixca la germanor del Barri de Favara, que es sentiu escoltats i recolzats.

Gracies de bestreta per fer-ho possible. Sou la nostra raó de ser.

Història d'un Barri

Favara és un Barri ubicat al sudoest de la ciutat de Vàlencia. Forma part del districte de Patraix. En 2016 comptava, segons el padró municipal amb 3.666 habitants, som veïns al nors del barri de Safranar, al est amb el Hort de Senabre i al sud i al oest amb el Camí reial.
El Barri de  Favara s'anomena així per la  acequia de Favara que passa pel barri. Favara és el nom de una de les vuit acèquies mare que naixen de vuit assuts damunt el riu Turia per abastir d'aigua a l'horta de valència, l' herència de la cultura de l'aigua a la Espanya musulmana. La acèquia porta el nom de una de les tribus més rellevants del Maghreb, com és la tribu Hawwara.FAVARA EN EL RECORD

Sempre és bonic recordar els nostres origens, aquestes fotos ha segut proporcionades desinteresadament, si vols ens pots fer arribar alguna foto antiga o representativa del Barri i desde la Associació mirarem de publicarla si es convenient.